2015-08-04 csivihotel

Kicsi, Paris és Cherry, a három kemény dió

Miután 14 napot velünk voltak, kaptunk egy levelet tőlük. :-) Büszke vagyok rá, és köszönöm a bizalmat!

“Draga Potmamink!❤️

Nagyon szepen köszönjük hogy vigyáztal ránk, míg anyuek 2 hétre otthagytak nálad, nem haragszunk rajuk,” igy utólag””/ hisz nekik is a sok munka utan, szükségük volt a pihenésre. ilyet meg soha nem tettek velünk!

tudod te is hogy mi 3 csaj ontorvenyesek vagyunk! Tapasztaltad te is❤️! Ugy gondoltuk, hogy nalad is mi diktáljuk az utemet! tesonk Cherry kicsit pufin érkezett hozzad! Ufff! nagyon megijedtel, lattam rajtad! Paris a főnökünk, O nagyon bölcs! /Hosszu szoru csivike/ Felmérte a telepet, s rögtön érezte a levegőben , hogy baromi jo lesz nekünk!❤️ en a legkisebb Ada, ugy gondoltam, csinálhatsz amit akarsz Potmamink , de nekem csak anyu a főnök!

❤️❤️❤️hallottam hogy folyamatosan, hívtad anyuekat, fotóztal minket, ❤️❤️ s aradoztal rólunk! hamar meg szerettünk! ❤️❤️ lefogyasztottad Cherryt, tok jo no lett belole!❤️ adtál nekünk sok szep napot, szuper volt a kertben a sok, kis hulye minikutyival rohangálni, pancsolni a medencében!❤️ kucorogtunk annyian a borfoteledben teljes lelki nyugiban❤️! Szoval baromi jo volt!

Telt az idő szepen, egyszer csak fura szagú csengetest éreztünk a levegőben! anyunak illatát éreztük a levegőben!❤️ az összes haver ot nézte a kapuban! ❤️ vele volt Szasza is, O anya kislánya, a halopajtasunk!❤️❤️ nagy boldogságot volt, de a többiek alig engedtek hozzájuk ferni, aztan végiggondoltam! Ok is varjak a gazdit!

Szoval, Potmamink! Anyának nem mondtam meg hogy irok neked, ❤️ nehogy féltékeny legyen rad! De!! Alig varom hogy ujra elmenjenek nyaralni apuval, s akkor ujra együtt lehetünk veled , s a kutyi bandával! ❤️ elvégre nekünk is jar a nyaralás!❤️❤️

köszönünk mindent: Paris, Cherry es természetesen en Ada!”

 


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Elérhetőségeink